Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

pointfivetee

[Crash] - Crash when loading saved game

Recommended Posts

Bug Submission:

Category: Crash

Platform: PC

Issue Title: Crash when loading saved game

Issue Description: I have a saved game (Story mode, Normal difficulty) that consistently causes a crash when I try to load it. I've attached my log and savegame files.

I was just about to complete the final mission in Story mode! Oh well. Them's the Early Access breaks. :)

Steps to Reproduce: From the main menu, select Play Game and then choose the saved game. When you press the Continue button, the sound playback immediately stops and the game hangs indefinitely. (I also have an Easy Difficulty, Endless mode savefile that loads normally.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
WillySunny    10

mind paste your save? it's located in your documents folder under Klei\InvisibleInc\saves

 

Plus, the long hang + sound missing is probably due to replay your battle history, so if you have a long match and saved, it'll take longer to load it

Share this post


Link to post
Share on other sites
Palpetinus    839

I've attached my log and savegame files.

 

 

Unfortunately you didn't, attaching files is broken in forms. It's great, really, the thing that needs attachments most has it broken. :D

Try it again in a normal post, there it should work!

Share this post


Link to post
Share on other sites
WillySunny    10

Unfortunately you didn't, attaching files is broken in forms. It's great, really, the thing that needs attachments most has it broken. :grin:

Try it again in a normal post, there it should work!

 

Right, I missed that quote xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, this time I left it alone for 30 minutes and it still didn't load the level, so I feel confident calling this a crash and not just an unusually long load time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
WillySunny    10

Upon loading your game, I've noticed Three Save files, and I assume you are loading the one in the middle, and when I load it, it gives me the following screen shot

 

post-452228-0-75171200-1411446751_thumb.

 

After clicking continue, it worked as normal, just reverted me back to the beginning of the stage

 

And when I tried to load your first save file (easy, endless), I got the below image

 

post-452228-0-93705900-1411446856_thumb.

 

So ... can I safely assume that you didn't update your client?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites