Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

dyniaK

HELP! No ingame/menu sound

Recommended Posts

dyniaK    0

Hello... i can't help myself!
I've been searching and searching and i can't solve it!
I don't have ingame/menu sound... the cutscenes are ok :/
It's quite anoying cose' the game is awesome... and I know ninjas shouldn't make a sound but... i dont want to play like a def person (no offence!)

HELP ME PLZ!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wade    309

Hmm, it's weird you'd be getting audio in Cutscenes, but not elsewhere.

 

System specs?

 

Volume sliders are set okay in the Options menu?

 

Do you have problems with any other games?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dyniaK    0

Ty for reply

System: Win7  Ultimate 64bit (6.1, komp 7601)
Graphics: GeForce 240 GT
Proc: Phenom X2 550

Sound: Realtek high def audio
Ram: 4GB
DX 11


All drivers are updated... volume sliders ok, volume settings ok... all games run normally,just this one not... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wade    309

Can't think of anything else that could be causing it.

 

Perhaps try uninstalling and re-installing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wade    309

It looks like it was an installation error, and re-installing has fixed the issue now.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites