Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

902dude

Why my character mod crashes my game after i activate it?

Recommended Posts

902dude    0

I have been starting to try to make custom characters mods with the sample character mod for Dont Starve and after a lot of tries i got it and the mod finally started working but as the mod was just a visual character with no original lines i started writing them, so after some time i was almost done with all the lines and after that i saved the file and i started dont starve to test it everything go fine i selected the custom character and started a New World and after the world already generate it i get a warning that a error happened so i disable the mods and i tried again but after that when i activate it and then i activate it, after the screen go black the game just crashes no warning screen no an error screen the game just directaly crashes i tried again and the game do it again and after a lot of tries i gived up and went here to ask for help so..anybody know what happened? I checked the speech files and everything looks fine no " missing or other thing like that

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yakuzashi    148

Hi. Sorry for replying so late, but this forum's notification system is a mystery for me. In scripts/speech_gil.lua you have missed "," at the end of line 1027, and that's all. Another crash happens at the character selection menu. You will need to add avatars (mod->images->avatars) to make it work properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
902dude    0
1 hour ago, Yakuzashi said:

Hi. Sorry for replying so late, but this forum's notification system is a mystery for me. In scripts/speech_gil.lua you have missed "," at the end of line 1027, and that's all. Another crash happens at the character selection menu. You will need to add avatars (mod->images->avatars) to make it work properly.

Looks liike it works now thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites