Sign in to follow this  

Recommended Posts

KittenIsAGeek    1,434

I have not.  Visit the bug forum and submit a report.  Without knowing more, it could be anything.  Does it happen with any map?  A particular save?  Do you use mods?  Is your base large or small?  How much RAM is being used?  Are you on the Testing branch?  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
ThelmaBlaha    0
On 2/3/2020 at 1:27 AM, ThelmaBlaha said:

Has anyone else been getting random crashes when using auto save and even the manual save?

 

On 2/3/2020 at 6:36 AM, KittenIsAGeek said:

I have not.  Visit the bug forum and submit a report.  Without knowing more, it could be anything.  Does it happen with any map?  A particular save?  Do you use mods?  Is your base large or small?  How much RAM is being used?  Are you on the Testing branch?  

Got it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
KittenIsAGeek    1,434

@ThelmaBlaha Can you edit your post and remove the link in the text you quoted from my post?  It isn't something I put there, and it appears to go to a survey site.  I have no idea where it came from or how it got there, but it needs to be removed.  Thanks.

 

Edit: Thank you very much for fixing that.

Edited by KittenIsAGeek
New info
  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this