Recommended Posts

hillnchill    0

[00:00:10]: [Warning] Could not confirm port 10999 is open in the firewall.
[00:00:10]: [Shard] Shard server mode disabled by configuration file

[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1530801499
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1788625832
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-623749604
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-666155465
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1463539363
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-370373189
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1540284567
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1172839635
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1750657150
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1084023218
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-375859599
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-378160973
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1822437951
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-463740026
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-375850593
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1699194522
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-1756860236
[00:00:10]: Could not load mod_config_data/modconfiguration_workshop-458940297
[00:00:10]: [Error] Server failed to start!
[00:00:10]: Unhandled exception during server startup: RakNet UDP startup failed: SOCKET_PORT_ALREADY_IN_USE (5)
[00:00:10]: PushNetworkDisconnectEvent With Reason: "ID_DST_INITIALIZATION_FAILED", reset: false
[00:00:10]: Details: SOCKET_PORT_ALREADY_IN_USE

[00:00:11]: ... FilesExistAsyncThread complete

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel86268    369

As the log says that the port it's trying to use is in use, either stop the software that is using the port or set a different one for the server to use.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now