Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Please be aware that the content of this thread may be outdated and no longer applicable.

Recommended Posts

Izerix    0

Well I installed this mod on my 400 day server and it won't boot up again!

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1609069355

Here's the error message:

Caves:  [00:00:00]: ModIndex: Beginning normal load sequence for dedicated server.

Caves:  

Master: [00:00:00]: ModIndex: Beginning normal load sequence for dedicated server.

Master: 

libc++abi.dylib: terminating with uncaught exception of type boost::exception_detail::clone_impl<boost::exception_detail::error_info_injector<boost::bad_lexical_cast> >

libc++abi.dylib: terminating with uncaught exception of type boost::exception_detail::clone_impl<boost::exception_detail::error_info_injector<boost::bad_lexical_cast> >

Edit: Ok I think thats not the mods fault, I hosted the srever and it worked normally but when I put the same files in the DediServer folder the same error popped up... Maybe it's something with some program?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel86268    369
4 hours ago, Izerix said:

Edit: Ok I think thats not the mods fault, I hosted the srever and it worked normally but when I put the same files in the DediServer folder the same error popped up... Maybe it's something with some program?

I don't really understand this sentence:

1. When you host it normally, just go for it. Why host in unnormally?
2. "when I put the same files" - Which files? The save files? Where did you have them before?
3. What did you even try to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Izerix    0
22 hours ago, Daniel86268 said:

I don't really understand this sentence:

1. When you host it normally, just go for it. Why host in unnormally?
2. "when I put the same files" - Which files? The save files? Where did you have them before?
3. What did you even try to do?

1). I just want to have a dedicated server rather than a hosted one because the dedicated one lags way less.

2). I ment the files from Cluster file, I put them into my Dedicated Server files because I didn't wanted to lose my progress.

3). I tried installing a mod on my dedicated server but after I had have done that this error message poped up on my terminal.

4). Actually none of my dedicated servers won't start even when I delete all filles of my dedi server and put new ones...

Edit: Sorry for not being precise, I didn't had much time.

Edit: I reinstalled everything from the beginning and it seems to solved the problem :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites