Zhern

[BUG] Remastered - Sound problem

Recommended Posts

Zhern    0
Posted (edited)

Hello,

I am running on a Linux (Arch), and here is my problem with the Remastered version:

- I have sound during cinematics

- I don't have sound in the menu

- I don't have sound in gameplay

I play other Steam games on my computer and everything works fine. Even Mark of the Ninja "non-remastered" does!

I tried uninstalling and reinstalling, nothing changed. I checked my volumes, but since everything else works fine I think it is a bug in the Remastered version. :(

 

I enabled the -enablelog flag in Steam, here is what I get from the "~/.local/share/Klei Entertainment/Mark of the Ninja Remastered/log/sound.log" file:

Quote

[09:44.33] (140267419705856) Couldn't load FEV ninja_DLC.fev
[09:44.41] (140267419705856) Setting ambient music from checkpoint (Start): ninja/MUSIC/Ambient_1
[09:44.41] (140267419705856) Could not find named sound UNK to set parameter intensity

The first line appears in the menu, the last 2 lines when I start a game.

 

I checked on Google and on this forum but I did not find any solution.

If anyone has one, can you please post it here?

Otherwise, is it a known bug planned for fixing in a new patch?

 

Thank you in advance.

 

Best Regards,

Zhern

Edited by Zhern

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now